Thursday, April 15, 2010

spurs 2 - ahsengal 1




tottenham hotspur 2 - ahsengal 1




ok saje nak selit pasal bola.ini game malam tadi.mungkin ramai tak tau,atau buat2 tak tau,hakikatnya aku superdamnfan spurs.peduli la kalau aku sorang je pun yang minat spurs.kemenangan ni membuatkan spurs lagi seposen jer nak jadi big four season nih.hoorey!!jaringan daripada wonderkid danny rose (m-10) dan gareth bale (m-47).dua2 under 2o wey...gol ahsengal aku tak ambil peduli.overall credit untuk goakeeper heurelho gomes yang banyak giler save bola.aku da cakap dulu kan ko memang boleh pergi jauh.kepada manager super harry,senang2 roger ar kuar minum.aiceh!

*1st gol*yang tengah gelap2 tu danny rose.tengok.gumbira kan dia

sang bicara:semoga korang dapat masuk champions league...keh2



5 comments:

  1. malas la nak komen pasal bola.

    ReplyDelete
  2. sakura:doa sama2 ea..haha

    jo:malas ke xtau...kah2

    ReplyDelete
  3. weh, buat satu lagi topic,
    spurs over chelsea

    ReplyDelete

sebelum komen bismillah dulu ...