Saturday, June 19, 2010

hujung minggu yang sungguh pretoria


lama gua tak buat entri..pikir jap.....


~~~



~~~~



ok.badan gua penat.perjalanan dari mbombela ke moses mabhida semalam sikit lagi nak wat gua lumpuh sebelah badan.senang citer,lagi seposen nak macam maradona pakai tie.menjak2 nih memang gua bizi.err,sebenarnya xdela bizi mana cuma agak lama gua tak all out ini macam.bayangkan.movie paling latest gua tengok pun karatekid.tu pun seb baik si besfren gua wondergirls sibuk mengajak.untuk gua,kalau lebih seminggu tak turun tengok movie da kira tersangat guten tag rasanya.fizikal gua penat.mental gua yarabbi.rasanya kalau dapat baring kat tepi pantai cape town mesti refresh forlan badan gua.



~~~



jap.lama tak wat entri.pikir lagi...




~~~


bangun pagi arini,gua rasa bafana bafana.kadang2 gua pikir.gua ni krisis pertengahan usia ke haper.tapi gua baru 26 ini taun.masih macam messi.weekdays gua keje pagi sampai malam,weekend gua main game sampai viva la raza.que pasa??takkan la sebab takde makwe.bertaun takde ok jer.dan arini,weekend gua sungguh tipikal forza.rasanya gua ni idealis,bukan pragmatis.walaupun gua dah bersungguh tak mau jadi wenger.vorsprung!!!



~~~



malam ini gua rasa gua tetap korea.south atau north itu gua tak endah.bak kata gelson fernandez,apa ada hal.weekend ini,rasanya gua tetap cuba untuk la furia.dari swiss sampai mexico,dari ezra sampai ke eboue.mungkin akhirnya ke loftus versfeld.


sieg heil!!!








sang bicara:entri sempena piala dunia.....



4 comments:

  1. cuba la cari hobi baru. yang outdoor. yang jumpa makwe-makwe ke. yang jumpa asap kereta ke. yang jumpa air terjun ke.. barulah ada hujung minggu yang aummm...

    ReplyDelete
  2. tau la hjg mggu kamu sgt aummmm...len x ajak lar....

    ReplyDelete
  3. betul ape yg en jo ckp tu... :)

    ReplyDelete
  4. encik???die pompuan lar....



    hahaha..

    ReplyDelete

sebelum komen bismillah dulu ...